2 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ CARGO360 ME ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Με την παρουσία 100 και πλέον συνεργατών και φίλων, η Cargo360° γιόρτασε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου τα 2α γενέθλιά της, κόβοντας και την παραδοσιακή βασιλόπιτα του 2020, σε ένα ευχάριστο κλίμα, υπό την επιμέλεια και το αστείρευτο χιούμορ του ηθοποιού Γιώργου Αγγελόπουλου που παρουσίασε την βραδιά.

Στο Θέατρο Διδασκαλίας Μουσικής του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «Λίλιαν Βουδούρη» στο Μέγαρο Μουσικής, ο διευθύνων σύμβουλος της Cargo360° , Μιχάλης Γαλιατσάτος, αλλά και όλη η ομάδα συνεργατών της εταιρείας, υποδέχθηκαν φίλους, πελάτες, συνεργάτες και υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου των Logistics, της Ναυτιλίας, αλλά και πολιτικές προσωπικότητες, αντάλλαξαν ευχές αλλά και τις απόψεις τους για τον ρόλο της Cargo360° στην αγορά, ενημερώθηκαν για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας και πέρασαν μια όμορφη βραδιά με πολύ networking αμέσως μετά στον χώρο του cocktail party της Cargo360° .

Η Cargo360° είναι το νέο κεφάλαιο μιας μακρόχρονης ιστορίας στον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Με έδρα τον Πειραιά, ο οποίος αποτελεί το πρώτο διαμετακομιστικό κέντρο εισόδου στην Ευρώπη, η Cargo360° παρέχει υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες υπηρεσίες με ταχύτητα και ασφάλεια. Το πολύπειρο προσωπικό της παρέχει υπηρεσίες Εκτελωνισμών, Διαχείρισης Τελωνειακών Αποθηκών, Υπηρεσίες Ειδικών Τελωνειακών Καθεστώτων – Απλουστεύσεων, Συμβουλευτικές και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, Υπηρεσίες Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics και Διεθνών Μεταφορών με έμφαση στα Ναυτιλιακά Logistics αλλά και Φορολογική Εκπροσώπηση Εταιρειών του Εξωτερικού.

Με την ευκαιρία του event για τα γενέθλια των 2 χρόνων της στην αγορά, η Cargo360° , ανακοίνωσε δια στόματος του κ. Μιχάλη Γαλιατσάτου, τα σχέδιά της για το μέλλον που αφορούν στην επέκταση των επιτυχημένων δραστηριοτήτων της με έμφαση στις υπηρεσίες διαχείρισης τελωνειακών αποθηκών προς τρίτους, αλλά και την ενεργοποίηση μιας ακόμη επιχειρηματικής ιδέας, με την έναρξη της OCEAN MEDIA, και την λειτουργία του www.oceanplus.gr για θέματα που άπτονται της Οικονομίας της Θάλασσας (Blue Economy).