Αποκλειστικός Partner της Hermes Expo International - USA στην Ελλάδα η εταιρεία CARGO360

Την μοναδική συνεργασία της με την Hermes Expo International ανακοίνωσε μέσω του περιοδικού SC&L magazine, η CARGO3600, η πρώτη ελληνική εταιρεία logistics που συμμετέχει στην πρωτοβουλία αυτής της διασύνδεσης μεταξύ της ελληνικής επιχειρηματικότητας και της επιχειρηματικής ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ.

Τα τελευταία 28 χρόνια το Hermes Expo International διενεργείται κάθε χρόνο σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ, υπό την διοργάνωση του Paul Kotrotsios και την υποστήριξη της επιχειρηματικής ελληνικής ομογένειας. Αποτελεί ένα road show σε μεγάλες αμερικανικές πόλεις (το 2019 πραγματοποιήθηκε σε Φιλαδέλφεια, Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη), στο οποίο συμμετέχουν επιλεγμένες ελληνικές επιχειρήσεις από διάφορους τομείς (τρόφιμα, τουρισμός, κατασκευές, μεταφορές, real estate) που δεν «εκθέτουν» τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους απλώς, αλλά έρχονται σε στοχευμένα ραντεβού (με ευθύνη του Hermes Expo) με επιχειρήσεις είτε της Ομογένειας, είτε αποκλειστικά Αμερικανικές, ώστε να δημιουργούνται πραγματικά και ζωτικά business networks.

Partner της Hermes Expo στην Ελλάδα είναι η εταιρεία CARGO3600, η πρώτη ελληνική εταιρεία logistics που συμμετέχει στην πρωτοβουλία αυτής της διασύνδεσης. Η CARGO3600 αναλαμβάνει να εξυπηρετεί τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στα road shows της Hermes Expo International, μεταφέροντας τα προϊόντα τους, ενώ παράλληλα αποτελεί και μια εκ των βασικών εταιρειών – εκθετών του Hermes Expo, ανοίγοντας έναν αξιοσημείωτο δίαυλο επιχειρηματικής επικοινωνίας με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.